محل تبلیغات شما

وقتی مردم به قهوه فکر می کنند ، معمولاً به توانایی آن برای تأمین انرژی فکر می کنند. با این حال ، براساس برخی تحقیقات ، می تواند برخی از مزایای مهم سلامتی دیگر مانند خطر ابتلا به سرطان کبد ، دیابت نوع 2 و نارسایی قلبی را نیز به شما ارائه دهد.

کارشناسان تخمین می زنند که در سراسر جهان ، روزانه 2.25 میلیارد فنجان قهوه مصرف می شود.

محققان فواید نوشیدن قهوه را برای شرایطی مانند دیابت ، بیماری قلبی عروقی ، بیماری التهابی روده و بیماری کبد بررسی کرده اند. شواهدی وجود دارد که برخی از این ادعاها را پشتیبانی می کند اما نه همه.



قهوه حاوی تعدادی ماده مغذی مفید از جمله ریبوفلاوین (ویتامین B-2) ، نیاسین (ویتامین B-3) ، منیزیم ، پتاسیم و ترکیبات مختلف فنولیک یا آنتی اکسیدان ها است. برخی از متخصصان پیشنهاد می کنند که این و سایر ترکیبات موجود در قهوه می توانند به روش های مختلف برای بدن انسان مفید باشند.

در این مقاله به بررسی مزایای سلامتی نوشیدن قهوه ، شواهد اثبات این مزایا و خطرات نوشیدن قهوه پرداخته شده است.
5 فواید نوشیدن قهوه

منافع بالقوه بهداشتی منبع معتبر مرتبط با نوشیدن قهوه شامل موارد زیر است:

    محافظت در برابر دیابت نوع 2 ، بیماری پارکینسون ، بیماری کبد و سرطان کبد
    ارتقاء قلب سالم

در بخش های زیر ، این مزایا را با جزئیات بیشتری پوشش می دهیم.
1. قهوه و دیابت
قهوه ممکن است به جلوگیری از دیابت نوع 2 و برخی شرایط دیگر کمک کند.

قهوه ممکن است به محافظت در برابر دیابت نوع 2 کمک کند.

در سال 2014 ، محققانی که داده های خود را در مورد بیش از 48000 نفر جمع آوری کردند ، دریافتند که افرادی که مصرف قهوه خود را حداقل یک فنجان در روز بیش از 4 سال افزایش داده اند ، 11٪ خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را نسبت به افرادی که مصرف خود را افزایش نمی دهند ، داشتند.

یک منبع متاآنالیز معتبر از سال 2017 به این نتیجه رسید که افرادی که روزانه چهار تا شش فنجان قهوه کافئین دار یا کافئین دار بنوشند ، خطر ابتلا به سندرم متابولیک از جمله دیابت نوع 2 را کمتر دارند.
2. قهوه و بیماری پارکینسون

مطالعات مختلف نشان داده اند که کافئین ، که در قهوه و بسیاری از نوشیدنی های دیگر وجود دارد ، ممکن است به محافظت در برابر بیماری پارکینسون کمک کند.

یک تیم به این نتیجه رسیدند که مردانی که روزانه بیش از چهار فنجان قهوه می نوشند ممکن است خطر ابتلا به پارکینسون را پنج برابر کمتر از افرادی باشد که ندارند.

علاوه بر این ، یک مطالعه در سال 2012 ، کافئین موجود در قهوه ممکن است به کنترل حرکت در افراد مبتلا به پارکینسون کمک کند.

یافته های یک متاآنالیز سال 2017 حاکی از ارتباط بین مصرف قهوه و خطر کمتری از بیماری پارکینسون ، حتی در بین افرادی است که سیگار می کشند. این تیم همچنین دریافتند افرادی که قهوه می نوشند ممکن است کمتر دچار افسردگی و شرایط شناختی مانند آایمر شوند.

منبع معتبر کافی برای اثبات این موضوع وجود ندارد که نوشیدن قهوه بدون کافئین به جلوگیری از بیماری پارکینسون کمک می کند.
3. قهوه و سرطان کبد

محققان ایتالیایی دریافتند که مصرف قهوه خطر ابتلا به سرطان کبد را حدود 40 درصد کاهش می دهد. برخی از نتایج حاکی از آن است که افرادی که روزانه سه فنجان می نوشند ممکن است 50٪ خطر کمتری داشته باشند.

همچنین ، یک منبع بازبینی ادبی در سال 2019 به این نتیجه رسیده است که "مصرف قهوه احتمالاً خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش می دهد."

4- قهوه و سایر بیماریهای کبدی

یک منبع متاآنالیز معتبر از سال 2017 نتیجه گرفت که به نظر می رسد مصرف هر نوع قهوه خطر ابتلا به سرطان کبد ، بیماری کبد چرب غیر الکلی و سیروز را کاهش می دهد.

افرادی که قهوه مصرف می کنند نیز ممکن است خطر ابتلا به بیماری سنگ کیسه صفرا را کاهش دهند.

در سال 2014 ، محققان مصرف قهوه را در بین مبتلایان به كلانژیت اسكلروز پیشین (PSC) و سیروز صفراوی اولیه (PBC) بررسی كردند. این شرایط خود ایمنی است که بر مجاری صفراوی در کبد تأثیر می گذارد.

آنها دریافتند که افراد مبتلا به PSC احتمالاً قهوه کمتری نسبت به افراد فاقد شرایط قهوه دارند. هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد میزان مصرف قهوه در بین افراد با یا بدون PBC متفاوت است.

همچنین ، یک مطالعه در سال 2014 حاکی از ارتباط بین مصرف قهوه و خطر پایین تر از مرگ ناشی از سیروز غیر مرتبط با هپاتیت است. محققان پیشنهاد کردند که نوشیدن دو یا چند فنجان قهوه در روز ممکن است 66٪ خطر را کاهش دهد.
5- قهوه و سلامت قلب

یک مطالعه در سال 2012 نتیجه گرفت که نوشیدن قهوه در اعتدال یا مصرف حدود دو وعده 8 اونس در روز ، ممکن است در مقابل نارسایی قلبی محافظت کند.

افرادی که هر روز مقادیر متوسط ​​قهوه می نوشند ، در مقایسه با افرادی که نکردند ، خطر ابتلا به نارسایی قلبی 11٪ کمتر داشتند.

یک منبع متاآنالیز معتبر 2017 نشان داد که مصرف کافئین ممکن است حداقل برای سلامت قلب و عروق ، از جمله فشار خون ، فواید کمی داشته باشد.

با این حال ، برخی از مطالعات حاکی از وجود سطوح بالاتر چربی خون (چربی) و کلسترول در افرادی است که قهوه بیشتری مصرف می کنند.

آیا قهوه بدون قهوه فواید یا خطری دارد؟ در اینجا بیشتر بیاموزید

آشنایی با قهوه گواتمالا

معرفی بهترین قهوه کشور کنیا : بهترین برند قهوه کنیا چیست؟

آموزش نحوه نگهداری قهوه در انبار و خانه

قهوه ,، ,مصرف ,خطر ,افرادی ,بیماری ,ممکن است ,خطر ابتلا ,ابتلا به ,قهوه و ,افرادی که ,منبع متاآنالیز معتبر

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها