محل تبلیغات شما

کنیا به دلیل حیات وحش و پارک های ملی فراوانش که سالانه گردشگران زیادی را به خود جلب می کند ، و همچنین برخی از زیباترین سواحل آفریقایی آن شهرت دارد. اما برای هر کس که با دنیای قهوه آشنا است ، کنیا یادآور قهوه با کیفیت است. قهوه مخصوص کنیا در خط مقدم هر کارگاه حرفه ای مخصوص برشته قرار دارد و بسیاری از بازرگانان قهوه در جهان مشتاق قهوه کنی هستند. این محبوبیت به دلیل ویژگی های بی نظیر طعم این قهوه است.

کافه های کنیا جادویی هستند ، مانند طلوع آفتاب آفریقا بر روی دشت های صاف و مسطح. کنیا انواع قهوه زیادی دارد. قهوه AA بهتر از بقیه قهوه کنیا شناخته شده است ، اما قهوه E و PB نیز در سطح جهان به خوبی شناخته شده است. با این حال ، با وجود تنوع طعم دهنده ها و ویژگی های مختلف این قهوه ها ، ویژگی های مشترکی وجود دارد که آنها را به یکی از پیشرفته ترین خانواده های قهوه در جهان تبدیل می کند. ویژگی هایی مانند طعم های گیاهی لیمو ، خانواده توت و ترنج ، رایحه ای لطیف و کمی شکلات که بوی گیرنده های بویایی می دهد.

کنیا برای تولید کیفیت قهوه تولیدی خود با تولید 2000 کیسه قهوه در سال (آمار 2) با استفاده از پیشرفته ترین تکنیک های کاشت و فرآوری و با ایجاد تعاونی های کوچک محلی تلاش کرده است. از جمله مزایای صنعت قهوه کنیا نسبت به سایر کشورهای تولید کننده قهوه مکانیزم حراج فروش قهوه در این کشور است که بسیاری از کارشناسان معتقدند کلید موفقیت صنعت قهوه کنیا و کیفیت بالای قهوه در کنیا است. خریدار که بالاترین قیمت را برای محصول یک مزرعه خاص پرداخت کند ، در مزایده برنده خواهد شد و محصول را بعد از برداشت تحویل می دهد.

نکته این است که علی رغم ت های اقتصادی کنیا و برآمدگی در تولید درجه یک قهوه این کشور و همچنین تغییرات نامساعد آب و هوا ، نمایشگاه قهوه کنیا و تعاونی های شرکت کننده قهوه همچنان به تولید برخی از خاص ترین و برازنده ترین قهوه می پردازند. انواع قهوه ادامه می یابد. یکی از این تعاونی های قهوه "Camoian" است که یک نام رایج و محبوب در منطقه نایری است.
تعاونی قهوه AA Camoine

این گیاه در منطقه نایری ، منطقه ای سرشار از فسفر و به خوبی در خاک آتشفشانی زهکشی می شود. تعاونی کاموایی در کنار رودخانه ایچاماس واقع شده است که منشاء آن در جنگل های کریما است. این یکی از چهار گیاه است که در شهر اوتایا در منطقه نیری با تعاونی اوتایا فعالیت می کند.

تعاونی اوتایا در سال 2007 تاسیس شد و هم اکنون بیش از 2 عضو دارد.

روش پردازش استتار شسته یا مرطوب است و دانه ها به دو تا سه هفته زمان نیاز دارند تا به آرامی شسته شوند تا خشک شوند و میزان رطوبت آنها را 5 تا 5 درصد کاهش می دهد. فصل اصلی برداشت در این منطقه از ماه اکتبر تا دسامبر است.
بیشتر قهوه هایی که در منطقه نیری رشد می کنند از طرف کارشناسان قهوه نمره های بالایی دریافت می کنند ، به همین دلیل نیری قلبی قهوه سیاه طلای کنیا محسوب می شود. یکی از خوشمزه ترین انواع قهوه کنیا با شیرینی ذاتی آن است. برای توصیف این قهوه ، باید به طعم انواع توت های قرمز اشاره کنیم ، با اثری از شکوفه های چای و کمی گریپ فروت و پودر کاکائو ، چه به طعم و چه عطر ، با یک اسیدیته شیرین و ترد و یک اسیدیته شیرین و ترد و یک دهانشویه لطیف و اشباع شده. با طعم شیرین خود ، همراه با طعم مری سیاه ، پایان شیرینی دارد.

کاموینی از نظر کنترل کیفیت ، در بین شرکت های برشته جنوب غربی آمریکا (آریزونا ، نیومکزیکو و تگزاس) در رتبه دوم قرار گرفته است.

آشنایی با قهوه گواتمالا

معرفی بهترین قهوه کشور کنیا : بهترین برند قهوه کنیا چیست؟

آموزش نحوه نگهداری قهوه در انبار و خانه

قهوه ,، ,های ,کنیا ,تعاونی ,طعم ,قهوه کنیا ,قهوه در ,است که ,در منطقه ,یکی از

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها