محل تبلیغات شما

آیا می خواهید یاد بگیرید چگونه قهوه ترک درست کنید؟ این یک نوشیدنی منحصر به فرد از روش پخت و پز آن گرفته تا پذیرایی و نوشیدنی است. هنگام تهیه این دستور تهیه آسان قهوه ترکی ، عاشق آن بوی در خانه خود خواهید بود. من باید به شما هشدار دهم: اعتیاد آور است!

طرز تهیه دستور تهیه قهوه ترکی در گلدان قهوه مسی و سرو آن در فنجان های کوچک سنتی
قهوه ترک چیست؟

اولین چیزی که باید روشن کنیم این است که ترکیه دانه های قهوه خود را ندارد. دانه های قهوه عربی ریز خرد شده و برای تهیه قهوه از آن استفاده می شود. بیشتر از پخت و پز است تا دم کردن. در حالی که اصطلاح قهوه ترک به روش تهیه قهوه اشاره دارد ، باید به شما بگویم که به نظر نمی رسد مانند دانه های قهوه معمولی شما باشد. آنقدر ریز است که فکر می کنید وقتی برای اولین بار آن را می بینید پودر کاکائو است. قهوه زیر زمینی در یک قابلمه مخصوص قهوه بنام cezve یا ibrik با آب و شکر (اختیاری) ترکیب می شود و بیش از کمترین حرارت یا به طور سنتی روی ماسه های گرم داغ می شود.

شما در آخر با یک قهوه ضخیم و سرخ شده که عطر و بوی قوی دارد. در فنجان های قهوه کوچک ترکی سنتی با فوم های زیادی در بالا سرو می شود. بسیار مهم است که بتوانید به اندازه کافی کف داشته باشید ، این نشان می دهد که شما چقدر هنر قهوه سازی را می شناسید.

در مورد سرو ، قهوه ترک روش سنتی خود را دارد. همیشه همراه با یک لیوان آب و چیزی شیرین مانند دلمه های ترکی یا شکلات در کنار آن سرو می شود.

آشنایی با قهوه گواتمالا

معرفی بهترین قهوه کشور کنیا : بهترین برند قهوه کنیا چیست؟

آموزش نحوه نگهداری قهوه در انبار و خانه

قهوه ,های ,تهیه ,ترکی ,سرو ,، ,می شود ,تهیه قهوه ,های قهوه ,قهوه ترک ,دانه های

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها